Nybygg av fartøy

Ved Ørnli Slipp er vi eksperter på utvikling, skreddersøm og nybygg av fartøy i aluminium for fiskeri- og oppdrettsnæringen. Kjent for dyktige ansatte med bred erfaring og høy faglig kompetanse. Våre katamaraner og fartøy er et velkjent syn rundt om på oppdrettsanlegg langs hele norskekysten. Fartøyene er kjent for god stabilitet og gode sjøegenskaper, og bygges og utrustes slik kunden ønsker dem. Vi bygger også sorteringsflåter og ett-skrogs fartøy til fiskeri- og oppdrettsnæringen samt andre aktører.

Velg et standardisert fartøy, eller la oss bruke vår erfaring og fagkompetanse til å konstruere et fartøy som passer perfekt til dine behov.

 

Gode sjøbåter

Vi bygger kvalitetsfartøy med meget gode sjøegenskaper og stor skrogbredde. Vi benytter anerkjente båtkonstruktører. Båtene er stabile, har stort dekk og høy lasteevne. Skreddersøm og variasjonsmuligheter i teknisk utrustning og komfort, alt etter dine ønsker og behov.

 

Bygger i aluminium

Alle fartøyer leveres i sjøvannsbestandig aluminium. Et materiale som kombinerer lett vekt og stor styrke, samtidig som det er meget korrosjonsbestandig. I tillegg er aluminium et 100% resirkulerbart og miljøvennlig materiale som er enkelt å vedlikeholde.

 

Ta kontakt for informasjon og bestilling: tel. 72 44 75 51  |  send e-post

 

Lagre

Filtrer