Logo Ørnli Slipp

– kvalitet i hver båtM/S Marion babord

Ørnli Slipp er et båtbyggeri som leverer høy kvalitet. Vi tilbyr våre kunder utvikling, skreddersøm og bygging av oppdrettsfartøy og fiskerfartøy i aluminium, samt utstrakt service og vedlikehold på båter og fartøy for fiskeri- og oppdrettsnæringen.

Våre katamaraner og fartøy er et velkjent syn rundt om på oppdrettsanlegg langs hele norskekysten. Fartøyene er kjent for god stabilitet og gode sjøegenskaper, og bygges og utrustes slik kunden ønsker dem. Vi benytter anerkjente båtkonstruktører. Vi bygger også sorteringsflåter og ett-skrogs fartøy til fiskeri- og oppdrettsnæringen samt andre aktører.

Velg et standardisert fartøy, eller la oss bruke vår erfaring og fagkompetanse til å konstruere et fartøy som passer perfekt til dine behov.

 

Lang erfgaring

Ørnli Slipp har i alle år vert kjent for dyktige ansatte med bred erfaring og høy faglig kompetanse. Vi er et skipsbyggeri med fokus på kontinuerlig produktutvikling og kvalitetssikring i alle ledd.

Se våre fartøy her

Gode sjøbåter

Vi bygger kvalitetsfartøy med meget gode sjøegenskaper og stor skrogbredde. Båtene er stabile, har stort dekk og høy lasteevne, og kan ha variasjonsmuligheter i teknisk utrustning og komfort, alt etter dine ønsker og behov.

 

Bygger i aluminium

Alle fartøyer leveres i sjøvannsbestandig aluminium. Et materiale som kombinerer lett vekt og stor styrke, samtidig som det er meget korrosjonsbestandig. I tillegg er aluminium et 100% resirkulerbart og miljøvennlig materiale som er enkelt å vedlikeholde.

 

Service

Vi utfører det meste av serviceoppdrag, som bl.a.:
• motor, gear og propellanlegg
• dekkmaskineri og pumper
• elektrisk anlegg

Vi tilbyr også faglig bistand og slipputleie dersom du ønsker å utføre enkle serviceoppdrag selv.

 

Bestilling og informasjon

Lang erfaring og solid fagkompetanse gjør at vi kan imøtekomme dine behov til konkurransedyktige priser.

Ring 72 44 75 51 eller send oss en e-post

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre